KNVB | innovatie centrum

Afgelopen voorjaar werd #11, het innovatiecentrum van de KNVB compleet gerenoveerd en volledig nieuw ingericht. Voor in de boardroom was er behoefte aan een imposante blikvanger en bovendien een lamp die in de glazen, steriele ruimte bij zou dragen aan de akoestiek.

Belangrijk was dat het ontwerp direct aan zou sluiten bij de huisstijl van de KNVB: oranje kon zodoende niet ontbreken. Bovendien sluit het naadloos aan op het interieur, waarin veel gebruik wordt gemaakt van zwart stalen elementen en cognac leer. In het pand is geprobeerd het heden en verleden bij elkaar te brengen en dat hebben we zodoende ook met de lamp gedaan: een traditionele kap, in een nieuwe, speelse vorm opgehangen. Qlow heeft bovendien het exterieur meegenomen naar ‘binnen’. De buitenzijde van het innovatiecentrum is voorzien van een graffitiwand, welke nu één op één terug komt in de kappen.

Eindresultaat: “Wij zochten voor het innovatiecentrum bij de KNVB een lamp voor in onze openbare ruimte. Eentje die onderscheidend was en past bij wat wij uit willen stralen: vooruitstrevend, drang om te scoren en een tikkeltjeeigenwijs. Qlow heeft hier ruimschoots aan voldaan. Gescoord!”

ClientClient NameYear2015

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Privacy Preference Center